Fényvisszaverők

A Bicma által gyártott, a kerekes közúti és mezőgazdasági járművekre felszerelendő és használandó jelző eszközöknek széles a választéka. Az ENSZ-EGB 70. előírása egységes feltételeket szab a nehéz és hosszú járművek hátsó megjelölésével kapcsolatban.

A tehergépkocsikon és vontatókon csíkos, míg a pótkocsikon és félpótkocsikon úgynevezett keretes fényvisszaverő táblát kell alkalmazni sárga fényvisszaverő és vörös villódzó csík kialakításával. Árukínálatunkban megtalálhatók a hulladékszállítás megjelölésére szolgáló „A” tábla, a túlméretes jelzésre szolgáló piros-fehér csíkos tábla, a német parkoló tábla, a lassú járművekre vonatkozó ENSZ-EGB 69. szerinti háromszögtábla és a különféle kivitelű TIR-, és ADR táblák, valamint ADR felszerelések, robbanásbiztos lámpa stb. A biztonságos közlekedéshez szükségesek a fényvisszaverők, a biztonságos szállításhoz pedig a rakományrögzítők.

Gyári áron kínáljuk az ENSZ–EGB 104 szerinti, a nehéz és hosszú járművek fényvisszaverő megjelölésére alkalmas Reflexite szalagot, akár merev falu felületre, akár ponyvára

További termékek az emelőhátfal lengőzászló és egyéb speciális jelek, matricák, fényvisszaverő táblák. Egyedi igények alapján megrendelhetők a Biffi & Premoli által gyártott elektromos biztosítékok, csatlakozók, hűtő-, olaj-, és tanksapkák. Standard termékeink közvetlenül is megvásárolhatók webáruházunkban, részletes ismertetőért hívja az ügyfélszolgálatunkat!

Ezeknek a speciális fényvisszaverő szalagok alkalmazásával statisztikai adatok alapján 41%-al csökkentek a balesetek száma. Több európai országban az ott bejegyzett gépjárműveken már most kötelező a használata.

Kérdése van? Keressen minket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon a levelezőlistához, hogy megkapja a legfrissebb információkat és frissítéseket tőlünk.

Ön sikeresen feliratkozott!

Call Now Button